Monday, May 18, 2009

Update

huhuhu... lama x update my blog... a bit busy, since dah start kejer nie.... huhuhu pejam mata pejam mata dah bulan mei... sejak kejer niee lansung x der masa rest ...dulu masa menganggur boring ajer duk umah, fulus pun x der.... bila dah kejer menghitung masa nak cuti... pelik... tapi itulah lumrah kehidupan..

Well my plan wedding still keep going...cincin wedding dah beli Alhamdulillah... nasib baiklah beli masa mega sale ht tue if not bila lagi nak sale besar-besaran... Picture..tunggu my wedding yea:)
kursus kawin pun dah pegi... lega dah settle yg penting.. now dah mula beli brg2 sikit2 nanti x lah kelam kelibut nak beli brg...

last week busy dgn my friend yer launching studio...happening gak lah... tapi biasalah kita x sempat nak enjoy coz busy tolong belakang takbir.. hope bussiness my friend akan berkembang.... yeahhh all the best my dear friend - intan.

Hermmm well apa lagi yg terlepas????

Yeahhh skrg aku dah x jadi penganggur but now dah jadi penunggu nak cuti plak... lama sgt jadi student.. Ada member yg dah jadi ibu anak tiga.... ada yg dah kawin, but me ashik dgn study.... skrg baru rasa leh bangga sikit bila jumpa member sek lama ckp dah bekerja if not malu nak ckp "tgh study"....skrg masa yer membalas jasa ibu bapa yg dah lama menanggung segala perbelanjaan masa study dulu n everything...

fuhhhhhh...penat yer taip.

sambung lagi yeahhh nak tido dulu..ok caw....zzzzzz.. esok kejerr..

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Huhuhu... cepat sungguh masa berlalu...

    ReplyDelete