Wednesday, October 14, 2009

Aku dan facebook

Everyday..every morning sampai ajer office akan ku check email then bukak facebook..baca komen or usha2 picture2 baru then lepas tue bukak game.. Even hari minggu pun kalau x keluar ke mana2 memang menghadap game nie ajelah.. Sampaikan aku x layan lah my bf.. Itulah dulu kata i giler shopping ashik nak keluar ajer now dah duk umah aku x layan dia, dah merajuk.. nie pasal facebook gak lah nie... betul2 kuat dia tarikan padaku.
Mulayerr main game Pet society, main tukar2 gift dgn member2 nak dapat markah banyak then kumpulkan duitnya nak beli barang2 utk decorate rumah utk my pet tapi makin lama makin problem nak bukak ashik errorr ajer then sebab dah frust sgt terus buang application pet society nie. then mulalah beralih arah ke game FarmVille plak.. haha jadi petani plak. tgh2 bosan try main game Bejeweled blitz, perasan my close friend Puan Intan or Sue Anna Joe main game nie trylah compete dgn dia plak serious main game nie jadi mata jadi juling dibuatyer. Mulayer aku sorang ajer yg main game nie pastu hampir satu office berjangkit main game niee..compete sapa dapat high mark.. memang keje giler lah budak2 my department.. dah hampie 2 week bunyi game nie ajer dgr kat dlm office aku..... Waduh game facebook buat semua jadi psyco.

FarmVille
Bejeweled blitz
Restaurant City

Lepas nie ada game Cafe world ramai dah yg mengajak but tunggu dulu lah...den x larat nak menghadap main game.. Sapa yg giler game nie add lah i dlm facebook..

No comments:

Post a Comment