Friday, January 29, 2010

continue...

salam....

Sambungan citer smlm... aku benci klinik kerajaan... tunggu berjam2 tapi habuk pun x ada... well yesterday pie dentist..just tampal gigi yg berlubang and alang tue buat scalling sekali.. dapatlah mc... tgh tue janji dgn my bf nak pie check blood test....nasib baiklah sanggung dia cuti sekali for me...

Mulayer pie hospital serdang then try plak hospital ampang.. dua2 mintak surat rujukan doktor from klinik kerajaan then aku trylah pie klinik kat kg.Pandan, jawapyer tunggu 2 jam nak jumpa doktor.. ada ker patut doktor tue ckp "u just pantang ajelah u allergik apaaa.. x perlu nak buat blood test" eeee geramyeee, sebab hati dah panas tunggu berjam2 ini yg aku dapat.. terus aku sound doktor "Doktor saya nak surat rujukan ajer, itu hak sayalah bdan saya.. so suka hati sayalah kalau x nak bg x apalah..buang masa ajerr dtg sini???? terdiam doktor. aku pun keluar terus.. sakit yer hati.. then jumpa bahagian ubat aku ckp aku nak surat rujukan tapi rupayer tadi aku just jumpa pembantu doktor... aku terus blaa. malas nak ambik ubat.. ubat yg sama yg aku dah ada...

haha gatal sgt nak try pie hospital kerajaan... konon nak jimat.. hampeh betul.. Moral the story "kalau x biasa dgn hospital kerajaan jgn gatal nak pegi yer.. ini lah padah yer" jawapyer kena pie gak hospital Ampang putri.... nasib baik ada bf sekali.. he try to cool down me and pujuk i pegi sunway piramid..makan kat sake sushi and layan movie tooth fairy.. heheha kelakar gak citer dia..well melantak banyak gaklah we all berdua.. Lama betul x makan sushi sebenaryerrr.. Dulu masa kolej selalu sgt makan dgn Intan... babe rindu sgt nak makan dgn u...



2 comments:

  1. ciss. makan sushi dia. takpa. tunggu i habis pantang.

    nyamm.

    eila. minggu depan jeeeee. insya-Allah. dah nak dekat sangat dah ni.

    ReplyDelete
  2. hahaha..eila mmg...dr zmn dahulu kala kata nk ajk i pegi mkn sake sushi nie...ciss..
    neway eilah, kalo nk pg hospital kerajaan, its either u kna ada org dlm, or u org kerajaan kay, br cpt...seriously..kalo org2 kebiasaan nie, die mmg susah nak layan...

    ReplyDelete