Friday, March 12, 2010

DIY candle+ new-stock-pillowcase

Salam.. 
Lama benar x upload my blog.. been bz sikit a few week dgn keje.. last 3 day i ada siapkan a few candle  atas permintaan my friend Ina for her wedding... x sangka da permintaan gak..  she pilih warna purple and i buat dlm 12 candle... hehehe berjaya siapkan dlm satu hari tapi nak dtg mood buat tuee lambat sikit. My sis sue help m too. Tq sis... Plan nak bussiness with my sis but x der masa. skrg masing2 tgh kumpul  duit dulu, noe buat secara kecil-kecilan. Now tgh kumpul  duit utk my wedding first then after married kumpul balik money and me and my bf plan nak buat bussiness... Hope my dream become true.

candle

Alright just wanna inform sapa2 ada yg tanya pasal sarung, bantal dah ada new stock kat my sis yer blog http://suezirboxes.blogspot.com/.
Hurry sementara ada dlm stok.

pillowcase

5 comments:

  1. cantik la eila. kreatif2. suka sgt :)

    bisnes idea yg baik. skrg smua org kejar masa. x sempat nk buat. so bleh tempah je.

    ReplyDelete
  2. ehh nama lain plak yer Puan faeza....hehehehe TQ. biasalah suka sgt men DIY nie tgk pada masa

    ReplyDelete
  3. eilaaa.....cantik laa...
    nnt buat biz...jgn lupeee announce ek...mana tau leh join venture ke kan kn :D

    ReplyDelete
  4. elyaelmo: insyakallah... doakan kami... nak joint yer hehehe..

    ReplyDelete
  5. bestnye kalo kreatif and rajin cam eila nih. time sy kawin aritu walopon mmg dah tau date bile tapi kemalasan btul. akhirnye sume last minute so takleh nak kreatif2 sgt nih. haih

    ReplyDelete