Thursday, April 22, 2010

DIY hantaran 1

Hai...

OK nie pic yg dijanjikan  pic hantaran tunang  my sis yer friend digubah oleh i and my sis....sajer hobi masa terluang.. just a simple gubahan. if anyone berkenan dgn Chocolate and boxes boleh ditempah melalui my sis yer blog.. kena tempah sebulan awal yerr.... ermm rasayer nie kali ke 5 kot i tolong gubah for my friends... kita tunggu dan lihat my hantaran yeee nanti.. mcm2 style nak buat tapi masih dlm plan.. nak buat fresh flower aku allergic bunga nak buat gubahan bunga Dip belajar separuh jalan.... peneng plak... adalah terdetik dlm fikiran x nak buat hantaran for my wedding just beli brg but x perlu letak kat atas pa'.. only cincin, wang hantaran and mas kahwin. OK x?? apa pendapat korang??

Well mesti my dad suka yer my idea nie.. sebab dia jenis yg simple... pelamin pun kalau boleh dia x nak i buat.. kompang dia x suka.. Dia jenis suka just a simple majlis akad nikah and settle.... uisssssss mana boleh mcm tue kan.. anak dara dia niee mcm2 plan nak buat... janganlah terbantut semua yerr.. if kompang x der consider ok lagi... bersanding x der pun masih ok lagi but pelamin tuee i nak buat  utk shoot gambar with eveyone yg dtg... yeahh will c mcm mana.... oh my daddy kenapa lah u so busy... anakmu seorang nie x sabar nak kahwin....
 5 hantaran lagi satu sireh junjung....
 

9 comments:

  1. kawan saya nikah dia takde hantaran pasal diorang dah bagi habis masa tunang. nampak cam tak proper tapi bila fikir balik, dia sgt untung pasal last minit tak perlu pening2 kepala nak beli barang dan nak hias barang. cuma siapkan diri sendiri aje. bagi saya, kalau cuma cincin, wang hantaran dan mas kawin, pun ok.

    ReplyDelete
  2. its riLi sweets dear..!! simpLe but nice... :)

    ReplyDelete
  3. eila ni sgt kreatifla. lps ni leh bukak bisnes ek...

    ReplyDelete
  4. Xora: smlm baru ckp dgn my mom.. my mom pun kata ok ajerr...buar yg afdal ajerr...

    @ty_fared: tq dear..

    the miss b2b: sebab org yg buat nie pun cute gakk.. gubahan mesti cute.. hehehe. tq

    ReplyDelete
  5. Faeza: yup alhamdulillah.. memang under planning lagi nak bukak buz.. Insyakallah..moga doa kawan2 termakbur...

    ReplyDelete
  6. cantik..lem tempah deco hantaran ke

    ReplyDelete
  7. ziela: Thanx yaa.. x sangka ada org suka my gubahan.. if nak tempah boleh ajer... we kan talk details kat my email: fazliesha@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. eila...cantik laa u decoo....gile creative!!

    ReplyDelete