Tuesday, April 20, 2010

Hangout friends

holla 

Hahaha actually aku nie jens x suka duk umah so bila ada masa lapang mesti nak merayap mana2,Mesti adalah plan nak kemana2 then lupa plak nak review last 2week hr sabtu after kejer my friend zihan pick up me kat office and she ask me choose 2 place and i choose hangout kat  delicious jln tun razak..coz dah dekat2 area ampang lah katakan.. mula2 just we 2 both ajerr after that her friend Lin lepak sekali join us dgn segala story mcm2 gosip biasalah mcm "gossip girl" and plan gathering for our geng masa diploma..  this there website http://www.delicious.com.my/


Delicious jln tun Razak

Suasana yer sgt nice and i berangan one day nak bukak cafe mcm nie with my bf coz dia memang terror dlm dessert and pastry.. my dear zihan coz u suka sgt mkn dessert if ada rezeki joint adventure dgn my bf lah hahahaha.... i tukang mkn ajerr and deko kedai. lepas dah try serba mcm 2 mknan we 2 both terus p jln Tar and singgah kat Jakel... pack yg amat sgt kat jakel kebetulan ada promtion.  plan nak usha kain sembhyg and usha baju2 utk my family masa my kenduri nanti. My dear Zihan sempat shooping 4 helai baju for baju raya and mak mertua... thanx dear bg sehelai kain utk i... heheheh i x beli apa2 pun..just usha ajer coz dah rambang mata.. after balik sempat mkn potato spring yg yummy nyumm2.. hanya ada hr sabtu ajer kat  pasar mlm ljn Tar.. rasayer sedap bila mkn time panas2 ada perasa black paper, BBQ, cheese dan macam2 lagi.. Harganya RM3.00 size besar and RM2.50 size kecik... sempat tapau 3 bungkus utk bawak balik umah...
 Potato spring

And this week plak memang sangap duk umah bcoz why my bf dia pie mancing dgn geng2 dia... so jawapyerr i kena cari alternatif lain nak menghilangkan sangap duk umah.. last minit decision cari member dekat2 my house ajak lepak hahaha saper lagi if bukan cik iza yg comel nie.. She salah sorang my friend from standard one until now we still close friend and masih bujang.... hahahah nak promote sikit... call her and kebetulan dia baru balik dr kg.. terus pick dia kat umah.. mula2 nak round area ampang ajer.. tapi dah bosan so i decide p sunway coz dia dah lama x pie sana and alang2 tue nak ajak mkn kat sakae sushi yg dah lama tergendala plan nak bg try....hope u have fun my dear... nak mkn ajak i ajer babe... hahaha psl mkn memang i no hal yer.... pic akan ku upload nanti...

Last nite plak after kejer  p lepak kat Coffee bean Ampang.. i meet two new friend, geng blogger gak . hahaha iaitu elya elmo and another friend hanis.. disscuss nak p switzerland.... wahhhh dah x sabar nak berangan p sana... aku nie suka sgt nak berjalan2. nice 2 meet u girls... sampai x sedar nak balik umah...even 1st time meet elya but dah rasa mcm dah kenal lama.. maybe lepas nie leh jumpa lagi girls...

5 comments:

  1. teringin gak..nak try kat MV la.. Jln tun razak yg belah mana eh? Mknan die mahal x? Ape yg sedap ela?

    ReplyDelete
  2. hi dalee tempat dia dekat satu jln dgn tabung haji..dia before tabung haji and selepas restoren Bombay palace....and yg eila try dessert dia nice sedap. price dia boleh tahan lah dlm belas2..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nice place..nice deco.. makanan nyer pon not bad... lame tak pegi since balik shah alam nie.. macam terlupe lak.. but bace n3 u ni.. rase macam nak pergi balik lain kali...:)

    ReplyDelete
  5. check out the latest dates for makeup classes!!!

    APRIL

    24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
    25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

    MAY
    8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    **MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
    **LUNCH PROVIDED
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
    **LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
    **BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!


    WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEFIRE CONFIRMING)

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
    016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

    ReplyDelete