Friday, April 30, 2010

Intai-Intai

alam 

Hi girls... this week aku jalan2 cari makan area Ampang... after kejer dah bosan nak p mana so p makan kat Intai-intai.. Actually lama sgt nak p sana tapi ashik tergendala... oklah tempat dia kalau nak try masakan Thai..  price around rm 6.00 ke atas... disebakan kami berdua sgt lapar so masing2 ambik menu  nasi goreng ketam and nasi goreng intai2 special..boleh tahan gaklah masakan yeerr...


 



3 comments:

  1. hohoho..i da penah makan situ...pegi petang, mmg takde org kan...tapi makanan die okla..cume a bit pricey i guess...

    ReplyDelete
  2. salam..
    Intai-intai area ampang ni kat mane ye?spesifikkan sikit, boleh?

    ReplyDelete
  3. sue: oklah kalau nak cuba selera mkn.. nasi goreng rm 10.. oklah bukan selalu....

    Siti norfatiha: wslm: tempat yer dekat-dekat highway mrr2 hala nak ke ampang..belah kiri and dia kat belakang deretan kedai ada honda service center n perabot.. good luck

    ReplyDelete