Wednesday, May 5, 2010

bridesmaid dresses

 Salam...

Hi all...wah semakin hari... bukan pengantin sajer dapat melaram baju baru tau.. now days bridesmaid pun di beri kain and design tertentu... suka sgt tgk.. last time i pernah tunjuk all bridesmaid pakai jubah and now one of my friends dah buat picture pre wedding lebih awal... suka sgt picture dia.. ini pun cilok kat fb member dia.. Hehehehe Die pinjam picture yer... Picture shoot kat Putrajaya... ok gak idea shoot awal2 dgn briedesmaid.. if lepas wed mesti badan dah penat sgt... OKlah enjoy the picture.. caw
 

8 comments:

  1. wow..cantik dan mengagumkan bridesmaids nye..ngalahkan pengantin dah..hehe..

    ReplyDelete
  2. tulah. buat baju pengantin pon dah cun. kawin sapa ni eila.

    ReplyDelete
  3. Nie Die lah....budak kolej kita.. perasan x Mas and Lena jadi bridesmaid kat situ... Die kahwin bulan 10 thn niee.. dia shot awal sebab kakak dia nak fly bulan niee

    ReplyDelete
  4. awalnyee shoot...baju bridesmaid pun siap awal yeh..hu3

    ReplyDelete
  5. wow..sgt kool..ramainye bridesmaids.. bape agak nye abes dekat baju2 bridesmaids tuh...

    ReplyDelete
  6. i ada tanya one of my friend yg jadi bridesmaid. Total around 3k campur baju pengantin and dgn baju bridesmaid sekali... Tailor utk sehelai dekat rm 1++.

    ReplyDelete
  7. elya: cepat lagi bagus kan.. X lah peneng kepala.. Tinggal settle yg kecik2 ajer...

    ReplyDelete
  8. waahhh....1st time tgk org kita wat ala2 omputeh gni!

    ReplyDelete