Friday, May 21, 2010

Yeahh Award lagi

1. Copy award kat blog : Sudah
2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau:
Oh dear dalie.. terima kasih  banyak-banyak...

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
X sabar nak cari kejer baru....nak cabut cepat2

4. Apa nama samaran korang
Eila or fazilah

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
 My family & Mr zack & My cat

6. Panggilan untuk si dia
    Sayang, Babe, pakcik bila dia mula start membebel


7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Layanan mcm princess
8. Blog yang korang suka visit
Blog b2b

9. Tag award kepada 15 orang yang korang nak tag
- cik iza
- Mas 
-zihan
-elya elmo
- nahwal
- cik belle

and semua yg membaca my blog... sudi2 lah  claim yer...

3 comments:

  1. meaning, i kene buat jugak la ni? hehee.. malunyer la hai.. =)

    ReplyDelete
  2. cik belle..
    hahhaha its ok dear.... sajer nak bg award yg blog i suka baca

    ReplyDelete
  3. eilaaa..thankss...malam kang i ambik award..
    skang tak sempat ambikkkk :D

    ReplyDelete