Tuesday, July 27, 2010

Komplek kraf- pesta kerja kahwin

hello haa... 

i nak update a few picture masa pergi komplek kraf hr tue... 
oklah enjoy the picture.. weee


if nak pergi bawaklah duit ekstra manalah tahu ada berkenan dia hati... ada mcm2 pelamin yg cantik... disebabkan aku x ada pelamin so x lah snap picture sangat.. kena tgk depan mata sendiri baru puas hati..

event nie until 2 Ogos 2010..
 Waktu operasi akvtiti promosi kerja kahwin adalah
10 am – 8 pm (Ahad – Khamis) dan
10 am – 10 pm (Jumaat – Sabtu).

9 comments:

  1. eyh..miss eilaz dh pegi yea? ada singgah tak kat booth mama hana? yg dekat khemah A ada pameran baju pengantin tu ada 4 pasang baju yg mama hana buat.. n kat khemah b ada booth mama..MRS craft collection

    ReplyDelete
  2. banyaknya purple. ke kebetulan je? :P

    ReplyDelete
  3. cantik nyeee pelaminn purple tu..tiber2 hati ku dh muali jatuh cinta dgn purple kalerr :D

    ReplyDelete
  4. hana yorie: ad lalu tapi x perasan plak tang baju tuee yg kat khemah A. dekat MRS craff collection ada singgah jap.. suka ada mcm2 jenis kain songket.. hr tue dtg dgn kwn2. this week nak pergi lagi bawak fiance.. baru buat hati.

    Mysarah: hahahha tersangat kebtulan.. suka betul tgk pink purple dia.

    cik belle: serious cantek rambang mata..

    Elyaelmo: hahahha dah minat purple kee.. pergilah usha banyak idea boleh ambik kat situ..

    ReplyDelete
  5. hehe..sume sila lah pegi..terutama yang tema purple pink..mmg giller tgk pameran diorg ni..banyak idea leh dapat..insyaAllah petang ni kang hana update pasal promosi ni plak..

    waahh..minggu ni eila nak pegi lagi..bagus2..hehe..boleh lah jmp2..baju yg kat khemah A tu kat tepi pelamin dalam pic eila ni..diorg tak letak caption company..mama marah betul..huhu..

    ReplyDelete
  6. hana yorie: ohh no wonder lah x perasan. sebab memang dia x tulis dr mana butik yer.. x silap i ada satu baju color pink ekk.. alright i will check semula.

    ReplyDelete
  7. ari tu i gi wedding fair kat Melaka pun most of the pelamin are purple! how come eh? colour of the year kot~ ishhh.tanak tergoda! i dah chop lama dah my wedding theme.. =)

    ReplyDelete