Monday, July 12, 2010

My Engagement

Salam

Alhamdulillah smlm semua berjalan dgn lancar...  serious penat gilerr ....even prepay last minit.... huhuhu dah kena bebel dgn adik... serious when kena turn our majlis habis semua blang.... hantaran pun buat pg tuee befor majlis kul 3.30 ptg.. beli fresh flower kul 12tgh... aku gubah utk dua2 belah.. simple ajerr... benda hantaran just buat 3 bls 3.. hahahha... giler kelam kabut... but semua become ok....sayang sgt kat my family expecially my sister sue yg banyak membantu i and bekejer keras prepay my majlis merisik + bertunang terus... baju pun beli 2 hr before.... tq so much to my friend zihan dtg make up and help me deko mh hantaran... intan as juru gambar, and my buddy iza sudi dtg even dah habis majlis... Sayang korang... mmuahhhh


 Hantaran cincin


Hantaran kami berdua

yeahhh akhiryeee

 

10 comments:

  1. i would say!!! sangat cantik hantaran walaupun u buat last2 min...
    simplee but nice!!!!
    congrats eila!!!

    ReplyDelete
  2. hahahaa...harus ke nak sebut nama i yang datang lepas majlis. malu saje.

    anyway, u look pretty in pink.

    ReplyDelete
  3. Sue: ehhh mesti.... kena sebut... tq for coming dear... biasalah i pinky punyerr... nie tgh pikir baju apa utk my big day...

    elya: Biasalah ajer my hantaran tueee....u know what bakul tue pun i spray warna putih last minit kul 8pg.... kelakar x... bila my turn ajerr semua blurr...

    ReplyDelete
  4. congrats dear..

    welcome to the club..

    pink sgt sesuai utk mjlis u..

    ReplyDelete
  5. congrates...slmt membuat preparation utk kawin plak... :)

    ReplyDelete
  6. congrats eila, start planning the rest of your life. Turned out pretty good, express gila LOL.

    ReplyDelete
  7. tahniah..!! waaoow.. superb.. memang teror.. last minit wat hantaran..tapi sangat cantik Ok...~

    ReplyDelete
  8. cutenye cik eila pinky nie...so sweet kan.congrat eila!

    ReplyDelete
  9. Adieyza: Tq... lepas nie club isteri plak

    nahwal: yeahh.. itulash semua ok.. mknn semua habis.... puas hatilah tetamu mkn

    Mrs engineer: yup.. skrg nie nak prepay betul my big day... x mahu kelam kabut lagi

    aty_fared: jgn tiru mcm saya, suka sgt buat last minit.

    Mrs.aisheiteru: heheheheh mesti pink punyerr nak color lain mcm x best

    ReplyDelete
  10. tahniah cik eila! cantek la hantaran! berkenan betul dengan bunga pink tuh! hehee..

    ReplyDelete