Tuesday, August 10, 2010

DIY shoes2

olla..

wahh lama jugak aku x update my blog...bukan apa bz lari sana sini handle everything by my own self.. and mood a bit moody sikit around 3 week nie.. Seriously penat jugak kalau x der sokongan dr org tersayang... memang betul lah dugaan bertunang lagi double drpd masa single dulu...
x apalah maybe dugaan Allah bg pada ku... Kuatkan semangat eila...
biarlah apa org kata...kita buat apa yg termampu.

oklah nak sambung balik my last post about kasut nikah.  Sebenaryer lama dah buat projek ubah kasut nikah nie.. masa kat kompleks kraf aku ada beli rantai  yg ada 3 kerongsang tue.. then balik tue keluar my idea.. i cabut one by one and guess what i letak dekat my shoes... wahh suka...so bila dah habis pakai boleh pasanag semula jadi rantai... 2 in 1 kan x rugi.. sebab i bukan jenis pakai kasut putih sgt just using on nikah day...i luv it


oklah ada benda lagi nak citer ada a few lagi yg sempat aku men DIY.  oklah tunggu..

Kesempatan nie nak ucapkan 
Selamat berposer 
to all friends, blogger semua.. 
moga bulan yg mulia nie dapt dimurahkan rezeki and perbanyakkan pahala..poser kali nak try pegi sembhyg terawih penuh.. if dapat lah and sapa2 yg nak kurus ini lah masayer nak bukti kan kita boleh turunkan berat badan cayok2.. jgn melantak banyak sudah lah masa berbuka..

9 comments:

  1. hahaha...slamat berpuasa babe. selamat menguruskan badan demi menjadi anggun masa wedding u nanti. i pun nak kuruskan badan ni. gigih.

    ReplyDelete
  2. iza: thanx babe.. hahaha mari sama2 vogue yeee masa my big day.. weee

    ReplyDelete
  3. hihi sangat kreatif!
    slamat berpuase gak dear =)

    ReplyDelete
  4. waahh..mmg kretip! cantik dan sesuai ngn kasut tu..tak yah bazir2 beli lain lg..2 in 1..hehe

    ReplyDelete
  5. cik ieza: Tq.. u pun boleh buat. simple ajer nie

    hana yorie: tq dear.. itulah pegi hari terakhir kat kompleks kraf dapat murah sgt2 rantai nie...

    ReplyDelete
  6. adoi makcik ni!!!!~ kreatif nyeee....
    i suke simple2 yg nmpak cantik mcm nii....

    tak sia2 u jadi designer....:p

    ReplyDelete
  7. elya: hahahaha..memang rugilah jadi designer if x kreatif kan.... i siap jalan2 lagi kat rumah dgn kasut nie..memang match dgn kain baju nikah putih silver

    ReplyDelete
  8. cantiknye kasut tuuu.....

    great idea la

    ReplyDelete
  9. sama!...i pun letak kerongsang kat kasut sanding i...pastu, skang ni, pakai kat tudung lak...jimat seh..haha

    ReplyDelete