Monday, August 23, 2010

new layout

salam...

Hari ni i change my layout sajer nak  nampak lain sikit...actually i luv polka dots.. kalau boleh tema wedding pun nak polka dots.. tapi mcm x sesuailah plak.. i nie gila collect ribbon polka dots.. kadang2 tue suka beli pembalaut hadiah polka dots and macam2 lagilah.. serious kalau pegi jalan kedai art craft or gift shop mesti mata focus kat polka dots... macam budak2 lagi.. tapi umur dah meningkat dah..boleh jadi mak org dah.. hahahha 

old layout

oklah layan ajelah my blog nie yer.... lepas nie nak update a few benda yg i DIY lagi.. huhuhu... mood tgh rajinlah katakan..


9 comments:

  1. he3..cantik laa
    elya pun sukee polka dot...
    ramai nyee dh tukar layout nii.....
    elya pun macam akan menyusul jee..ekekekee

    ReplyDelete
  2. elya: tukar lah sekali sekala buat perubahan.. i sajer try new layout yg ada kat blog nie... best jugak.

    ReplyDelete
  3. keep up diy.awak sgt rjn la =)

    ReplyDelete
  4. wah babe...slalu i da prepare my eyes utk kaler pink...tetibe jadik purple polka dot...then kena arh tukar URL blog jadik eilapolkadot.blogspot erh...

    ReplyDelete
  5. klo tengah rajin ni baik buat cepat2. klo tak mood tu nanti sume lari nyorok bawah katil :D

    ReplyDelete
  6. cute lah polka dots.. :)
    tapi macam mana buat byk2 boxes dalam satu page ni eh?..ajar please.. :)

    ReplyDelete
  7. sue: hahahha boleh gak tue... tapi kalau i tukar nanti org x leh bukak blog eila plak..

    mysarah: heheheh kelakar lah sarah.. mentorok bawah katil yer...akhiryer terbuku dlm hati ajelah..

    ReplyDelete
  8. bride2wife: ehh simple ajer.. u pegi dekat * Template Designer New! then ambik kat *layout ada *body layout. situ u boleh Rearrange box2 u. good luck dear.

    ReplyDelete
  9. layout bru eila cantik lor..ske bc diy thingy yg ila wat..

    ReplyDelete