Tuesday, September 28, 2010

♥♥ Majlis nikah nahwal ♥♥

Holla

Wahhhh ramai betul yg mengupdate majlis nahwal yer...2 3 hari nie bz memanjang x sempat nak transfer gambar...mulayer nak konvoi dgn cik lynda tapi disebabkan ada hal so terpaksa lah keluar lambat sikit... huhu sanggup redah jem dr ampang ke shah alam... but bila sampai shah alam sesat jugak lah dekat setengah jam...aku gamble ajer dgn x bawak map just ingat 8/1A... aku just aim concorde hotel ajerr tapi still sesat gaklah... biasayer pie shah alam aku duk sebelah en tunang ajer yg drive..... huhuhu tapi aku tekad what ever apa pun kena cari jugak umah nahwal nie even lambat pun selawat banyak2 masa drive tue alhamdulillah selamat sampai jugak... 

Bila sampai tue cuak jugaklah nie second time aku p blogger kawin tapi yg 1st dulu x sempat jumpa sapa2... then yg second wed nie dapat jumpa ramai bloggers, bila sampai tue dah ramai org then aku nampak lynda terus say hi kat dia... fuhh nasib ada jugak yg aku kenal.. then puan Balqis say hi kat i and cik cik belle "nasib baik ada jugak yg kenal aku yer... kalau x tersipu2 lah aku kat situ sorang2..  aku terus snap pic hantaran then mam nahwal suruh pegi mkn dulu, terus ke khemah tuee barulah sesi suai kenal balik dgn bloggers2.... serious ramai giler yg datang..... sukayerrr dapat jumpa geng bloggers niee

oklah x mau citer pnjg nie a few pic... layan kan ajer

hantaran nahwal to firdaus

hantaran firdaus to nahwal...
hantaran lain dr yg lain siap ada lampu suke sgt2 sesuai majlis waktu mlm
 
Atas : Me,  jaja and cik belle 
Bawah: Achik, Balqis, zaila, Qistina, Kecik

Me, Lynda and natrah (baru kenal)

cik moose, Achik, Lynda, bakal suami yaya, yaya (yg bakal kawin this week),
farah fatihah and Balqis, 
atas puan rocker and me...

atas: Atiqah, farah fatihah,June
bawah: Me and Zaila

 
atas: Balqis, farah fatihah, june
bawah: Se, Atiqah and Qistina

Me and zara


Korang happy sgt dapat jumpa geng bloggers.... But sayang yerr  x sempat bergambar dgn pengantin Puan Nahwal, sempat tgk dr jauh jer.. huhuhu rushing balik ada hal lain lain dgn en tunang huhuhu hope nahwal perasaan lah i kat video ucapan bloggers...

To Puan Nahwal Semoga berbahagia selalu jgn gaduh2 yer.... and one more thing baju nikah u cantek sgt2. luv you mmuahhh 

11 comments:

  1. wah cantiknye hantaran dia....tak de detail ke?

    ReplyDelete
  2. memang cantik hantaran dia.... details dia maksud wa??

    ReplyDelete
  3. eila, gambar I banyak kat kamera awak!
    jeles nie..i dok amik gambar, sudahnye, gambar dalam kamera sendirik ilekk :)
    btw, nice knowing u! :)

    ReplyDelete
  4. sayang thanks sangat...ada muke awak kat video. orang tengok je hari hri tau.terharu sangat tak tau nak cakap apa. sayang korang sangat!!! pas ni jangan putus contact tau. mwah2

    ReplyDelete
  5. sayang thanks sangat datang. of course muke u i kenal. huhu. video pon ulang bnyak2 kali. thanks sangat tau!!!! tak dapat nak ucap macam mana lagi. terharu sangat semua datang.

    ReplyDelete
  6. Balqis: sayang yerr... x apa2 ada lagi pic u kat i.. ada few pic i will upload kat fb.. i pun seronok jumpa u...

    ReplyDelete
  7. Puan nahwal..hehehe nasib baik u perasan... i pun ulang banyak kalli video tue... suka sgt2.. jgn lupa update ur blog...x sabar nak tgk picture wed u.. nahwal i nak bg kad wedding i tapi hr tue bawak kad x sempat nak pass.. add umah kat shah alam kerr?? nanti jemput dtg my wedding yerr.

    ReplyDelete
  8. ok takpa nanti u tak kasi pon i terjah hahaha. mintak2 ada lagi kat sini masa tu sebab next month dah ada kat jb waaaa..

    ReplyDelete
  9. heee. i baru jumpe blog u...

    i curik gamba ye.

    nice meeting u eila. :)

    ReplyDelete