Monday, November 29, 2010

untitled

Salam..

Hai makin lama makin kurang aku update my blog bcoz mostly i dekat umah mak mertua...komp x angkut lagi, biasalah family MIL mintak i stay dulu dgn diaorang... Parents MIL dua2 masih keje lagi.. so bosan gak lah duk umah sorang2 tapi sekali sakala aku lari gak kat umah parents aku, sementara hubby pegi keje... nasib baiklah jarak umah parents aku dgn umah MIL dekat 5km ajer, senang nak berulang alik. mosly semua barang masih kat umah parents. Diorang pun x kisah asalkan aku ada masa Hubby aku balik keje n jaga makan minum semua. Sekarang nie aku jadi housewife n penganggur terhormat.. Insyakallah start kejer tahun depan.. Aku plan nak mencari rumah yelah lain duk sendiri... teringin sangat nak deko rumah and beli barang perabot, .setiap kali pie Ikea pun just boleh berangan ajelah...

4 comments:

  1. 5km je?hehe..dkt gile rumah..seronok tu..

    ReplyDelete
  2. K.I.N.A: yup memang dekat sgt2... hehehe

    ReplyDelete
  3. Congratz..
    dok umah mertua ye skang..
    Umah mertua dengan umah parent kita dulu pon dekat sesangat

    ReplyDelete
  4. ye ker mala.. hahaha tapi best lah u dah dapat masuk umah baru.. suka sgt2

    ReplyDelete