Wednesday, March 2, 2011

comel mcm nak cubit2 jerr.

olla

Now my peneman everyday suka atau duka setiap pg until sebelum tido akan ku belai si comel kiro yg baru sebulan lebih. Lama we all x ada bintang peliharan since we move rumah baru niee.. Mulayer mak kucing name princess milik neighbour dtg lepak kat rumah alik2 terus jadi penghuni umah kami. Nasib baik jiran tue ok..then alik2 kucing tue bunting then lahir baby color like kucing jantan kami akira.... Hehe comel sgt and aktif gila n baru ajer sebulan lebih.

Masalah yer skrg si kecik nie x reti nak kencing kat pasir alik2 dia mkn pasir adalah then dia kencing kat kain n surat khabar... Any idea nak ajar baby cat niee n food yg sesuai..I test bg food paket wiskess tapi bulu dia dah start gugur plak..  

Princess & kiro


7 comments:

  1. comelnyer dia ila...comel sangat2

    ReplyDelete
  2. so cuteeeee!!.. geramnyeee..

    ReplyDelete
  3. me loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cats..
    comel!!

    ReplyDelete
  4. comeynyeeeee~~kwn i ckp kalau nk train kucin membuang di tmpt betul..kurung die dlm toilet..pastu kalao die buang kt tmpt lain jgk..jentik telinga die..kire cm punishment :)

    ReplyDelete
  5. warghh same with mine... miss "NENG2"

    ReplyDelete