Tuesday, June 21, 2011

honeymoon lagi..... weee

olaa.. 

Alhamdulillah hajat nak honeymoon lagi kali ke2 tercapai..
tanpa ada halangan..cuti pun dah approve dr bos... tq bos hehehe i finish my job before due date kalau tak jgn harap lah dapat approve,  dah lah baru keje x samapi 3 bln... wee cuti seminggu nak release tension...  hati x sabar nak balik cepat2 nak packing brg... tak sempat lagi nak packing brg bz siapkan kejer.... huhuhu... dah beli2 barang then campak semua dekat atas katil kat umah my mom... balik kejer kemas apa2 yg patut n tido awal esok pg nak gerak kejar flight pagi..
kalau lambat sikit kaunter ais asia dah tutup.

Where i am going tak jauh pun just pegi Mabul-Sipdan dekat Sabah. Ini buat kali ke3 bawak husband plak. bestyerrr duduk di atas laut menghayati pemandangn air yg indah.
Bangun awal2 pagi leh tgk penyu lalu dekat chalet kami. mesti hubby asyik sebut nak memancing ajer.. i dah ckp nak mancing stanbylah alat pancing.. will c lahhh nanti yerr. yg happy sgt sebab kami berdua dapat celebrate befday kami berdua kat sana.. syokyerr.



peace


kredit pic form izwa

5 comments:

  1. Bestnyeee.... One of the destination yg Ayu nk g gak. Have fun yang =)

    ReplyDelete
  2. Ayu_BnSyg: thanks dear.. tapi lagi jeolous tgk u pegi krabi.. i x sampai lagi huhuhu..

    ReplyDelete
  3. nk g juga lah nanti.
    bestnya !!!

    ReplyDelete
  4. Salam Eila, ni Erna(geng mabul), saya ambil link blog ni ye letak kat blog saya =)

    ReplyDelete