Friday, September 9, 2011

Selamat Hari Raya Adilfitri to All & kembali berblog

hai semua.... kembali bersiaran dlm ruangan blog ini.. yes semakin hari  makin malas nak update blog.. dgn keadaan kesihatan yg kurang baik... Batuk yg berpanjangan n muntah2 dr before poser until lah now... Penat betul alahan mcm nie... tapi aku redha maybe ini dugaan yg aku kena terima....

Sempena bulan yg mulia ini, nak ambik kesempatan mintak maaf buat semua rakan-rakan diluar sana.. anway i nak ucapkan Selamat Hari Raya buat semua rakan bloggers or sapa2 yg baca my blog...
Macam mana raya korang.. raya kali nie i dapat beraya bersama suami buat pertama kali tapi kami buat secara sederhana..Baju raya pun beli last minit kat jalan TAR.. sebab sepanjang poser i memang x larat nak kemana2 disebabkan keadaan kesihatan aku yg kurang baik... nasib baik ada baju yg sesuai n i berkenan kalau tak kenalah tawaf tempat lain..

Raya kali nie beraya kat KL ajerr... kalau kesihatan aku baik maybe dapat beraya kat Kelantan OR kg suami di Indonesia.  Tapi nasib baiklah kedua-dua parents kami duduk kat KL... tapi saudara semua balik kg... So x berapa meriah sgt pada 1st day raya. sempat beraya  3 rumah ajerr... tapi sayangyerr aku x enjoy nak mkn....Segala makanan semua muntah balik kebanyakan rumah hidangkan rendang ketupat n banyak yg berminyak.. last sekali umah umah Kakak ipar dapatlah mengisi perut ku mkn lontong and mee sup... kalau tak terpaksa lah msk something kat rumah.

Bersama my hubby tema purple
With my 2 sis Fatimah & Sue
Second day beraya kat The curve hehehe layankan kerenah my younger sister yg kempunan nak mkn sushi.. then layan ice cream baskin robbins and tgk wayang citer Conan bersama my hubby and my sister Sue n Fatimah. Kebetulan wayang kami lambat lagi n my close friend Intan call ajak dtg beraya.. i sangkakan diorang balik perlis so terus dtg umah kat PJ... nasib baik dekat tapi aku x baper nak mkn sebab tekak masih x boleh terima rendang everthing n nasib baik ada nasi then mkn lah sikit...

layan ice cream

Beraya umah Intan

Hari seterusyerr i just melepak kat kat rumah layan tv.. huhuhuhu.. Masa hr weekend baru beraya umah member yg dah balik semua kat KL...

Maybe raya tahun depan lagi meriah n feeling lagi best sebab kami bakal bertiga plak.... hehehe x sabar tunggu next year... weee Insyakallah.. Amin


1 comment: