Wednesday, June 13, 2012

life as housewife

Olla semua

Mcm mana mommy2 luar kat sana.. how life sejak jadi new mommy. Dah start masuk kejer semula or tgh masih brpantang.. I wish all the best. I masa tgh pantang ambik keputusan resign coz problem salary kat office and my baby refuse nak hisap susu yg dah dipump nak hisap cara bf jerr.. susah huhuhu.. i maybe cari kejer semula selepas baby farish dah besar sikit

Now hampir 2 bln dah i jadi housewife sepenuhyee..mula2 tue sangap gak asyik sibuk dgn anak n kejer kat umah.. yelah selama nie dah biasa kerje kat office. Now kembali jadi fulltime busniess kat umah.. dulu i just doing part time just buat design and kadang2 buat candy buffet, photo booth props and hantaran for close friend. Now i open for all.

Last week with sister Sue siapkan hand bouquet for her best fried Sya utk 3 majlis. cantek tak.. alhamdulillah pengantin pun suka and dah ada order dari member yg lain. 


Masa tgh pantang hr tuee sempatlah buat hantaran for my best buddy Bieb utk bertunang.. Simple jerr.. but seronok plak sebab last buat hantaran pun masa my wedding. now mcm nak secara serious.


pic candy buffet and yg lain akan di post satu persatu

Anyone yg interested can email to me fazliesha@yahoo.com

2 comments:

  1. salam.wah besnye eila jadi suri rumah sepenuh masa.takpe,enjoy the moment k..support ur effort utk buat hantaran..!..at least ada something la utk diri sendiri kan..xdela buat benda yg sama tiap2 hari.

    ReplyDelete
  2. i masih lagi berpantang, next month baru stat kerja...terasa jugak nk jadi fulltime housewife...nk tumpukan perhatian kat anak...

    ReplyDelete