Thursday, October 18, 2012

Rindu yer nak berblog lagi

Assalamualaikum

Hi semua.... huhhu lama betul x update hampir 4 bln rasayer ...memang x menyempat lansung dah nak menghadap comp.. bcoz skrg nie komp nie kena kongsi dgn my baby farish dia layan video abc and baby songs.... Sekarang nie makin cerdik and makin ligat dah.. kalau boleh setiap masa nak ke arah comp .. now comp tepaksa letak dekat ruang tamu.. so sambil tgk farish jln2 dlm walker tue i buat keje...

Rindu lah kat korang semua korang rindu kat kita tak???? ... uekkkkkk perasan jerr. Skrg i buat part time designer and fully housewife semua benda nak buat sendiri my baby pun x lama lagi nak masuk 8 bln. seronok sgt tgk dia membesar depan mata sendiri....baby farish dah start makan solid food since 6 month.. best sgt tgk dia mkn.. Ada mcm-mcm gayalah muka farish bila i test each food... nanti i share a few resepi..

lastest pic my baby...


6 bln

7 bln

3 comments:

  1. hahaaaaa... nak recepi share2... izwa orang pertama yang akan tiru,,, Damia nak masuk 6 bulan dah ni 5/11 ni

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete