Wednesday, March 4, 2009

Wedding list

Huhuhu x sabar nak kawin sebenr yerr...lama dah buat list.. but just a draft dlm buku.
Ok this is my list...
  1. Tunggu merisik 2 bulan lagi insyakallah... kena cari cincin dulu. x sabar yer..
  2. Bila confirm then baru nak pie kursus kawin.. huhu ashik postpone ajer..
  3. Guess list dah siap lama.
  4. Tema my wedding brown + pink belah laki x confirm lagi..
  5. Invitation card. doing handmade by me. Design kad kwen sudah tinggal nak cari stuff dia ajerr..
  6. Senarai hantaran dah ada tapi barang belum beli tunggu confirm masa merisik.
  7. My plan nak buat hantaran sendiri yelah nak jimat cos. My boy suruh i buat gak utk dia.. Nie yg best yerrr buat dua- belah pihak.
  8. Pelamin maybe buat sendiri gak.. bcoz my parents suka yg simple+ sederhana. So i dah plan nak buat my dreams pelamin ciptaan i... kita tgklah dan lihat berjaya ker tidak.
  9. Baju nikah dah usha kat jakel and b.sanding x tahu lagi... Masih mencari..
  10. Catering+ photographer+video dah usha2 lah, ada lah a few list but nak confirmkan date ajerr then baru boleh bincang..
  11. Date dah bincang dah dgn parents+my boy tapi itulah belum datang lagi rombongan yeee...
  12. Door gift pun masih dlm planning. maybe buat sendiri or beli. tgklah macam mana sempat ker tidak.
so buat masa nie this is my list. yg lain2 tue masih diusahakan.

1 comment:

  1. kursus kawin sudah.... yeahhh
    gatal nak kawin sgt..cincin kawin pun dah beli... kain utuk baju nikah pun sudah...tinggal nak kuruskan badan sikit... then boleh lah pie hantar tailor..huhuhu.. bila nak kurus niee hahahahaa

    ReplyDelete