Tuesday, February 5, 2013

hasil kejeku

salam

yeahh here the pic candy buffet 4 aqiqah.. 


tapi syg yerr x dapat snap banyak hp bateri kong itu pun tgh2 majlis baru sedar,
lupa nak tangkap gambar..

dengan farish yg meragam nak berkepit with me... dengan org lain tak mahu plak..kelam kabut sikit dibuatyerr dgn client yang tak sediakan table jawapyer guna apa ajer yg ada.....
so sory lah x organize sgt... huhuhu

oklah kasi preview sikit latest design yg i buat.. 
huhu another blog masih dlm editing lagi..
itulah bila jadi designer nie adajerr nak tambah itu ini..

tag for goodies

mineral wrapper

2 comments:

  1. eilaaaaaaa!!!:p
    ni projek u dgn sisters u yeh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi elya yg nie eila buat sorang kadang2 jerr adik joint time nie dia tak free..

      Delete