Wednesday, September 2, 2009

Musim bulan poser

Musim bulan poser niee.. a bit busy banyak plak kejer kena buat.. and sambil tue sibuk handle majlis berbuka poser dgn member2 kolej X-kypmkb with zihan.. penat gak nak layan kerenah budak2 nie nak bg msg sorang2.. pastu nak bls tue bukan main lah susah nak bls nak confirm hadir ke x.. Yg habiskan kredit aku n zihan... tapi x apalah kerana rindu sgt kat member lama buat gak lah majlis berbuka nie nak harapkan member lain x jalan yer...pujuk gak my bf dtg nak
kenalkan dgn budak2 nie..nasib baik dia dah kenal bf zihan kalau x jadi diam ajer kat situ.. alhamdulillah semua berjalan dgn lancar. Dlm 35 org gak yg dtg.. wahh happy yerrr.. :)

Me & bf

Zihan+bf

Budak xypmkb

Selain tue ada gak berbuka poser dgn my officemate..dgn tema pakaian ala arab..so mcm2 gayalahh... mkn pun x ingat dunia.. hehehe yg seronok tue budak2 laki yg excited ambik lauk utk girl apa lagi mkn ajerr lah... aduii banyak yer aku mkn poser niee

No comments:

Post a Comment