Wednesday, September 2, 2009

Pejam celik Pejam celik

Huhuhu lama betul x update my blog niee, baru baik dari demam... but my batuk dah dekat 3 week x baik2 lagi... penat betul batuk sampai sakit dada dibuatyer..mcm2 benda dah try mkn ubat batuk dah botol yg ke empat.. x jadi2 gak.. try lah mkn madu dgn limau.. still x baik2 lagi.. well maybe kat office nie pasal pakai aircond and cuaca yg hujan mendung nie buat lagi x sehat... apa lagi cara yerr nak hilangkan batuk niee.. Since demam+ poser niee , my weight dah turun 5kg yahoo akhir yeee turun gak my weight.. tapi x tahu lah lepas raya bedal mcm2..

Pejam celik pejam celik.. sedar x sedar dah nak dekat 2 week kita berpuasa... sacara x lansung lagi 2 week lebih nak raya... hahahahaha. Baju raya baru beli 2 hari lepas dekat pkns shah alam...penat gak nak pilih baju nie yerr.. nasib baik ada my friend sue anna joe dgn her huband shopping baju raya sekali and bg pendapat.. Kalau dgn bf hampeh betul semua yer kata cantek tapi i nie leceh sikit tgk kain lah jahitan lah... banyak songeh.. hehehe.. This week start mencari baju2 raya for my family and alang2 tgk sekali utk barang hantaran..

P/S: Selamat berposer to all blogger.. poser2 gak.. jgn diturutkan hati mkn ikut nafsu kena jimat cemat...caw.

3 comments:

  1. oo..ila batuk ker? same la..ina pun batuk gak..dah masuk 3 minggu nie..batuk tak hilang2 juugak... kat skolah duk bilik aircond..lagi la..ari tu try minum madu putih+ air suam...ok sket..tapi masih batuk jugak laaa...

    ReplyDelete
  2. hi iela!nice blog..heee..iela,yuzi tgk kat ats tue der date kawen erkkk?..biler mjls nyer???heee

    ReplyDelete
  3. hai ina- batuk eila dah kembali ok.. alhamdulillah x berlarutan sampai raya.. nanti susah nak mkn mcm2...

    Yuzie..itu dlm planning bulan 6 thn depan.. heheh tarikh yer belum confirm lagi

    ReplyDelete