Friday, October 1, 2010

luvly cat

Salam

ohhh dear lagi baper hari ajer nie cowndown on my Big day..batuk aku makin menjadi2... serious dah dekat 2 week dah after raya...dah musim org buat open house lagilah mostly yg berminyak, aku nie pantang sikit tgk rendang daging and roti jala, hurmmm mesti belasah ajer....

OKlah disebabkan batuk ku yg kuat niee menyebabkan aku terlepas nak membela kucing. Last week my friend Nina bg kucing tapi my dad x bg sebab tgk keadaan i so terpaksalah i pass kat org lain...hehheeh i bagi kat my fiance yer sister jaga.. Serious sgt comel aku dapat main pun sekajap ajer for one day... tapi selang 2 hr mesti aku pegi jenguk akira niee.. manja sgt.. suka dgr kita bercakap dgn dia... heheheh..

 Ada rupa macam singa x??

Akira buat aksi manja

6 comments:

  1. aloloo..comelnye..--sy pncinta kucen jua =)

    ReplyDelete
  2. khumaera- comel kann nak peluk2 sgt.. Tapi syg i allergic bulu.. Just belai kejap ajer...

    ReplyDelete
  3. comellnyaaa akiraaa.rase nk peluk jugak.hihi

    ReplyDelete
  4. cutenya akiraa..rs nak belai2x bulu dia..

    ReplyDelete
  5. comelnye.. mimie ni fanatik sgt ngan kucing.. i likeee... geramnye tgk.. tringin sgt, tp yela kt sini xleh bela coz duk umah sewa kan

    ReplyDelete
  6. Comel kucing ni... sangat suka kucing...=)

    ReplyDelete