Thursday, May 19, 2011

*DIY birthday party*

Salam....

makin lama macam makin mals nak update blog... entah a bit malas sikit dgn kesibukan kejer lately nie.... huhuhu.... jarang benar aku nak bukak blog... kebetulan hr nie my ketua department takder so rajinlah kejap update blog... curi2 jap time keje.. if balik umah .. memang dah makin kurang nak bukak komp.. rajin pun just bukak with my bb. 

Before i keje tetap dulu adalah tolong2 sikit my friend Tiah utk anak2 yatim "Rumah Solehah". . Just a simple design and mostly semuayer DIY. and sebenaryer dulu masa my wedding tak berkesempatan nak buat Candy Booth. now dah berpeluang merealisasikan, dulu ashik tgk org lain yg buat kann... hehe

First time we buat majlis masa buat befday party bertema Alice wonderland .... pernah i update dulu at my blog... itupun pada mulayerr just suka2 tak berani lagi nak buat secara serious then lepas tuee diberi peluang handle a few event kat Rumah solehah

Sempena Hari AIDS sedunia...

Our team

Third Majlis Maulidul Rasul:


Forth: birthday tema Superhero:



Seronok tgk anak2 yatim niee enjoy setiap kali we all hias candy booth mesti excited sgt.. and me too

So next party will be coming early next month....
ok tata.. will update next entry c yaaa

  

8 comments:

  1. saya blog anda sungguh kemas dan cantik walaupun simple....

    ReplyDelete
  2. cutieIntan: Tq dear... Biasa2 ajer..bila dah boring selalu gak tukar2 layout niee.

    ReplyDelete
  3. Eila,
    Ko planner majlis ke? Boleh amik ko buat planner besday anak aku nnt..Hehehehe~

    ReplyDelete
  4. eila!!! terbaik laaaa....lepas ni leh jadi wedd planner ..eheh

    ReplyDelete
  5. Nur_rosalinda: me handle part design n deko..if mala nak buat party befday utk anak boleh nanti roger2lah yerr

    Elya: thanx babe insyakallah...masih dlm proses lg nie.. Buat suka2 ajer nie

    ReplyDelete
  6. waaa..menarik ar idea2 u... cantik..very nice job..:)

    ReplyDelete
  7. cantiknyee.. nampak simple yet exclusive laa eila.. ^^

    ReplyDelete
  8. Thanks dear Aty and Atiqah Adnan. Masih dlm proses mencuba2 lg niee.

    ReplyDelete