Thursday, May 5, 2011

Planning for Mother Day

Salam

Olla semua wahh tak lama lagi bakal tiba "Hari Ibu"  i tgh planning with my sister nak masak2 utk my mom.. tapi now tgh buntu nak bg hadiah apa for her...  dlm kepala nak bg something like jubah coz x lama lagi my mom bakal menunaikan haji... Seronok betul my mom.. Ini kali kedua dia akan pegi haji with my dad.. siap bg nasihat to me 'pergilah bukak akaun tabung haji plak so bolehlah pergi dlm masa 10-15thn lagi dr skrg...' hurmmm mudah-mudahan doa my mom termakbur anak dia dapat pegi haji...heheheh..  

Korang ada idea tak nah bg apa for mother day??

Buat bloggers utk ibu2 and bakal jadi ibu Selamat hari ibu moga jadi ibu terbaik n dapat mendidik menjadi anak yg soleh dan solehah.. Aminn...  

Buat my best friends intan wahh masuk lagi u dlm newspaper sekali interprem dgn i n my friends.. Babe bila nak lepak dgn u lama betul x jumpa u baby luqman pun dah besar.. 


pic kredit my sis Sue

2 comments:

  1. bestnye masuk paper..hehe..

    ReplyDelete
  2. luqman anak sue anna joe tu mmg hensem sangattt!

    btw mothers day yg penting belanja mak makan sedap2 dulu pastu pk la nak bagi pezden ape kann

    ReplyDelete