Tuesday, April 10, 2012

Majlis Aqiqah & Cukur Jambul

Salam.

wee selasai sudah satu part .. aqiqah and cukur jambul sekali gus. kat umah family mertua...majlis berlansung belah mlm.. so sejuk lah sikit coz ptg tue dah hujan.. mulayerr nak buat majlis simple2 jerr.. tapi rezeki baby kot my dad sponsor sekor lembu disebabkan kedua-dua belah pihak kureng sikit nak mkn kambing.. peneng gakk mulayer nak buat menu apa utk kambing sebab kena 2 ekor kambing kan for baby Boy right... 

Bila dah dapat lembu apa lagi buatlah rendang tok and kari..separuh digunakan utk mkn2 and separuh lagi bg2 kat saudara mara, jiran and anak2 yatim...  kami serahkan kat catering uruskan semua for aqiqah lembu.. menu tambahan lain mak mertua nak masak sendiri.. oklah tuee

so biasalah bila dah anak sendiri apa lagi buatlah simple candy buffet.. hehehe rezeki baby jugak adalah yg sponsor cupcakes and a few thing.. sementara tgh pantang menyempatlah aku buat design.. but susuan atur semua by my sis sue and mber dia Lynda and Adam.. tq guys really appreciate.. nak harapkan kami x sempat nak kena lari sana sini.. tq gusy yg sudi dtg my simple majlis niee..

Yang part paling best tuee my baby Farish boleh tido sepanjang majlis tuee.. org yg nak dtg semua nak tgk dia bukak mata kena tunggu sampai habis majlis hehehe.. dlm kul 11 mlm baru dia nak bukak mata.. adalah meber2 yg lepak sampai mlm leh tgk dia bukak mata.. betul2 pemalu lah anakku nie..


DIY all the stuff

candy buffet and suasana majlis


5 comments:

  1. sweetnye buat mjlis cmtu..hihi..

    baby farish comelll..

    ReplyDelete
  2. samelah isya tido je time aqiqah. nak bergambar kemain susah.

    ehh, kau diy semua ke? share template plis! :)

    ReplyDelete
  3. blogwalking..sweet blog..follow u..

    ReplyDelete