Wednesday, May 30, 2012

My Baby carrier

Hi 

Huhuu semakin hari semakin malas nak update blog  just curi2 baca blog lain... Now my baby farish dah 3 bln lebih ... Semakin active dah banyak bercakap...  dah pandai pangil mama masa 2 bln.. mula2 x caya gak tapi hampir tiap2 hari dgr dia akan panggil mama bila tgh nangis... hehee seronok sgt...

Berkat fully bf baby farish semakin tembam and sehat.. now dah 6 kilo ++ fuhh memang berat lah nak ke hulu kehilir.. masa awal habis pantang tuee adalah bawak kuar baby jln2 fuhh mencabar pegang dia masa tue belum beli stroller lg.. Stroller my MIL nak bg present tapi time tue x dpt lagi jadi aku cari idea and usha2 dlm online and fb jumpa NeezaNeedles..  sgt menarik color n design baby wearing dia.. . terus aku order satu... ambik masa gaklah dlm 2 week nak siap.. akhiryerr masa siap tue kebetulan keesokannyer balik kg kelate.. kenal kan cicit dekat atok nenek.. first time try tuee baby farish merengek2 gak after few while terus lena dlm dangkapan.. serious sgt best... 

Mula2 tue my hubby x lah support,  banyaklah complain dia... kata berat lah leceh lah... tapi bila dia tgk my baby farish selesa jer terus dia cuba.. now berebut with me bila nak pakai... hehe





No comments:

Post a Comment