Thursday, January 10, 2013

Gelagat my baby

Salam khamis...

Sekejap jerr esok nak jumaat dah... cepat betul masa berjalan skrg dah masuk 2013... huhuu
my baby farish pun x lama lagi masuk 11 bulan.. rasa cepat sgt dia membesar..

Skrg nie farish dah pandai berebut dgn mommy dia setiap kali i guna komp dia pun sibuk sama nak tgk.. skrg nie hampir setiap harilah dia duk sebelah or berebut mouse with me.. jawapyerr skin komp nie dikongsi dua... favorite citer dia upin ipin hampir semua episode i download..  kalau hp pun tue sekejap jer terus di campak.


Dah semkain ligat dah n suka panjat sana sini...tinggal sekejap pun terus hilang naik tangga.
 dah sampai ke atas dah...huhuhu susah nak tinggal dia sorang2 bila time dia tido jerr lega sikit mommy dia boleh buat keje umah..





3 comments:

  1. Alahai..comeynyerrr...Pandai mcm2 dah(^,^)

    ReplyDelete
  2. kak eila... dh melasak dh, teringin nk tgk baby faris secara live...

    ReplyDelete