Wednesday, January 2, 2013

Salam thn baru 2013

Salam 

Selamat tahun baru buat all bloggers and sahabat diluar sana.. apa yer azam korang tahun niee?? 

For me tahun 2012 memberi makna buatku and family sebab lahir seorang putera hati dlm keluarga kami.rasa lain sgt2 ,Memang berubah sgt suasana family, belah my side Farish cucu yg sulong bayangkanlah sentiasa disayangi di manja selalu oleh tok ayah and tok mami. Belah my hubby Farish cucu yg ke 13 or last buat masa nielah...pun dimanja kan jugak atok n nenek.. 

Bila ada farish rasa makin erat hubungan kami suami isteri.. dah kurang nak gaduh dulu ashik ikut kepala masing now setiap kali gaduh my baby farish lah yg baut kami rapat semula... Allhamdulillah. Memamng betullah anak nie memberi rahmat dan rezeki..

Heheh tahun nie 2013 nie mcm mana my hubby tanya "tahun nie nak buat anak lagi kee" hahaha buatku tergelak tunggulah i belum puas nak bermanja dgn my baby Farish dia plak fully bf so tunggulah dia 2 thn.. Insyakallah.. tahun nie was planning nak buat biz dari rumah right now tgh nak update all picture yg penah i buat dulu.. will wawarkan buat korang semua...

Moga tahun 2013 memberi  rahmat and dimurahkan rezeki selalu. Amin

2 comments: