Monday, June 8, 2009

Aku jatuh cinta

Tgh2 buat kejer..sambil tue browse internet then my office mate brother nizam, bg link this video http://www.mayadstudios.com from Philippines ..thanx bro...serious aku jatuh cinta.. cantek gilerlah video editing dia, serious best sgt. Aku paling suka yang this one..

Mayad Studios on Vimeo.

Terus x jadi buat keje..usha semua wedding video yeee... ahhh nak kawin gakk.. mcm best ajeee.. Serious memang mantap lah semua video yer.... Mesti mahal kan??? aku pernah gak lah browse wedding videography yg Malaysia yer.. yg gembak2 yer semua memang RM2K ke atas.... ahhhhh mahal yerr... Nak kena kumpul duit... belum lagi campur yg photography lagi... Serious aku gila tgk video kawin & picture kawin.. touching n luvly... itu pasal gatal nak kawin.. tapi rasayer terpaksa dipostpone next year...

3 comments:

  1. iela...best la video tu! how i wish i can hired that person to do my pre wedding - wedding video clip...huhuhuhu

    My Own MTV BIG DAY!!..hehhehe

    ReplyDelete
  2. yup..video kawin mmg mengasyikkan
    tp tak mampu la
    spend kat photog sudah
    tu pun carik yg budget abis
    *jgn sampai kempunan*

    tu la kan
    kawin byk giler pakai duit

    ReplyDelete
  3. zihan : best kan video niee kalau boleh semua nak perfect on wedding day..

    dayu: yeahh that true dayu..bila kira2 tue banyak nak kena spend utk wedding day..

    ReplyDelete