Monday, August 3, 2009

Cousin tunang

Atas permintaan member2 yg dah lama mintak i upload the picture. Sory guys been busy and x sempat nak edit... Paling i suka hantaran yer... serious cantek... dah rupa mcm kawin lak... Hehehehe but is ok she the only girl in the family apa salah yer nak grand utk kali nie ajer dlm family.. Ok girls hope enjoy.... Chaw...
family belah girl

family belah boy

Zati with baby suci, Suci, Me and Yana


Hantaran belah Boy

Hantaran belah Girl.

Cantik kan hantaran dia....So ini semua package termasuk dgn pelamin and make up with fesh flower. Baju sendiri punyer... Bolah tahan gak lah price dia.. Butik kat Plaza city one dekat sebelah Semua House. Roy- Busana Anggun.

2 comments:

  1. siyes..mmg lawa lah hantaran dia
    kita pun the only girl dlm family, tp stil buat biasa je
    *guwe tak de duit yg byk...jeles..jels*

    ReplyDelete
  2. Thanx dayu... yup hantaran dia memang lawa kan.. x apalah kita buat yg termampu..

    ReplyDelete