Wednesday, July 29, 2009

+ Hangout +

Konon lah nak berdiet... Bulan nie mcm2 aktiviti..every week ada ajer benda nak buat. Last 2 week lepak with my ex schoolmate zaman sek ren. X sangka ajak2 ayam aku menjadi gak plan nak lepak sekali.. Serious kecoh ajer budak2 niee... So before aku kawin nie baik lepak puas2 nanti susah lah plak nak hangout suka2 hati..
Our plan nak buat gathering with our Cikgu Eezani yg tiba2 terjumpa blk dlm fb and classmate yg lain.. tapi bilalah dapat gathering ramai2 niee..and second plan nak pegi holiday.. hehehe will see..Rindu yer zaman sek rendah dulu enjoy ajerr... :)
- Me, Suhaiza, mira and Ida -

- Wan, Arwani and Amirul -

On the same week, ada small reunion with my LUCT classmate.. After kejer terus bekejar pie Pavillion.. kononlah nak cari tempat privacy alik2 KFC gak port yer... But sebenaryer utk farewell for "Mas" coz move to Peneng... lama gak x jumpa budak2 nie after graduate last year..Biasalah mcm2 gossip about our classmate, story psl kejer and live masing2 samapailah kedai nak tutup we all still melepak lagi... yelah after this maybe susah nak jumpa masing2 dah busy.. itupun ramai lg yg last minute cancel x jadi nak turun . Well hope can meet them one day. Melainkan chat kat facebook..

- Die, Mas, iylia, Lena, Me and Ummy -

- Ashraff and Die -

Will miss everyone mmuuahhhh..

No comments:

Post a Comment