Friday, February 5, 2010

Berita gembira

Salam...

Happy yerr tersgt2

1.
tadi baru dapat call dr my best buddy Intan bakal bersalin today..otw nak p hospital.. doakan dia selamat bersalin... aku yg terlebih excited siap call my mom and my sis doakan uth her, sampai aku yg x leh nak buat kejer... ashik fikir nak balik keje terus melawat kat hospital.

2. Second- blogger friends lyna selamat bersalin baby boy kembar pada 29 january... Tahniah dear... Semoga jadi ibu yg hot.. Teringin sgt nak dapat baby kembar.. but me and my bf x der gen kembar hehehe.. berangan ajelah...

3. Sabtu lepas my bf bagi suprise, x ada hujan x ada ribut tiba2 he give me handphone nokia E72 siap dengan casing berwarna pink... huhuhu terharu yer.. Suka sgt2. satu mlm belek2 hp tuee.. mcm mimpi lah plak ...my pinky hp

4. Ahad lepas my friend wedding dalie member ex-Ypmkb dulu.. Congrat dalie semoga berbahagia. Pelamin dia nice and make up dia pun nampak cantek, tapi x sempat nak tanya sapa juru mekap yerr.. Pic akan diuplaod secepat yg mungkin...Sabar yer...
pic from FB member..
geng x-kypm kb

5. Last week gak masa jln2 kat jln Tar i beli majalah ratu sehari then selak2 kejap then ternampak pic wedding my ex-housemate Nadia...Bestyerrr.. kalau korang perasaan aku pernah story pasal photographer photolicious.. Tumpang happy to my friends..

pic ambik dr fb nadia

Oklah gtg Nak sambung buat keje. bye..

10 comments:

  1. babe...i ade gen kembar sblh am..
    hehehe

    Wish me got twin yaa...=p

    ReplyDelete
  2. errrrr bikin jealous nie...x apa member dapat kembar pun dah cukup happy..

    ReplyDelete
  3. kebetulan ek eila..nadia tu pun kwn kepada member intan , dilla..time nadia pakai songket purple tu, die yg tolong make up kan..heheh..kecik je dunia ye..^_^

    ReplyDelete
  4. intan: heheha what a small world....suka sgt tgk pic diaorang berdua

    ReplyDelete
  5. sis..cepat laaa uplod gamba..nk tgk make up dia..:D

    ReplyDelete
  6. hi elmo... eila dah upload the pic hope u enjoy...

    ReplyDelete
  7. ila....huhuhu...aku tetiba lak rasa sedih dan guilt a bit pas baca entry zihan pasal girls get together to...huhuuhuh...
    aku mmg nk pergi...cuma keadaan x mengizinkan...btul2 rasa gulty nie...huhuhu... ila ckp kat zihan ek...kat kajang nanti mesti kitotang g..
    u have my word..wawawa......
    ila nie blog orng..tp hodoh sikit...wakakaka...br jer nk start2...
    Fazidah....

    ReplyDelete
  8. ila....huhuhu...aku tetiba lak rasa sedih dan guilt a bit pas baca entry zihan pasal girls get together to...huhuuhuh...
    aku mmg nk pergi...cuma keadaan x mengizinkan...btul2 rasa gulty nie...huhuhu... ila ckp kat zihan ek...kat kajang nanti mesti kitotang g..
    u have my word..wawawa......
    ila nie blog orng..tp hodoh sikit...wakakaka...br jer nk start2...
    Fazidah....

    ReplyDelete
  9. fazie... kenapa ila x leh buka blog fazie.. ermm x apalah its ok.. kadang2 plan bukan semua jadi.. alright dear nanti ila bgthhu zihan. hope korang dtglah masa zihan yer wedding yer...

    ReplyDelete