Thursday, February 25, 2010

Hadiah buat sahabat & tersayang

Salam...

hi all... sajerr buat tittle gimik sikit.. last week i and my friend zihan was plan nak buat gathering utk x-ypm and bridal shower tapi syg ramai yg last minutes cancel and ada yg confirm tapi x muncul...nak wak mcm mana plan bukan semua yg jadikan.. yg akhiryerr just kami bertiga me, zihan and Kak wan yg dah lama x jumpa hampir 7 years kot.. we all berpicnic kat tasik perdana then samapi ptg gaklah then namapan nak hujan then sambung lepak lak kat coffee bean... Borak2 mengimbas cerita lama..huhuhu bestyerrr rindu sgt kenangan lama.

Zihan....................Kak wan..................Me

The next day, hr Ahad pie ssf jap kat jln Tar coz ada one of my friend tempah candle DIY like previous post.. Suka sgt x sangka ada org berkenan our work.. Lepas nie plan nak buat DIY card plak hopely berjaya. After that pie Sg Wang temankan zihan pie manicure and pedicure and alang2 tue sekali gak lah....Me and her friend Azlin buat sekali. Ini yg hadiah yg termampu buat my friend zihan doing preparation until end.. and mlm niee akan ku berangkat pie Perlisfor her wedding and me di beri kepercayaan be "MAID OF HONOR" Doakan semua berjalan dgn lancar..

Hr Isnin after kejer jumpa my buah hati..makan2 then aku sajer bg suprise hadiah lampu bola, haha lain dr yg lain lampu niee sajer sekali sekala bg hadiah.and also give him sepasang sarung bantal nama i and dia... suka sgt2. biar dia ingat sikit dekat i masa nak tido...

2 comments:

  1. eila : wah, cantiknya sarung bantal tu.. romantik! tempah ek? kat mana eila beli/ tempah ek? ;p

    ReplyDelete
  2. hi thalhazlin..Tq dear. i tempah kat blog http://suezirboxes.blogspot.com/

    ReplyDelete