Tuesday, February 15, 2011

Cowboy Befday Party

Hai Selamat malam..

Tgh2 mlm nie mata segar plak sebab my hubby x der kat sebelah pegi mancing dgn geng kaki pancing, mentang2 lah esok cuti... i nie sekali sekala ikut jugak.. jadi disebabkan x leh tido nie update lah sikit my blog.

Last week i, my hubby and my 2 sister attend befday party my close friend Intan utk anakyer yg sgt comel Luqman.. melalui jemputan from here blog bertemakan ala cowboy.  nasib baiklah ada gak topi cowboy itupun topi dr my dad zaman dia masih bujang lagi...tapi masih dlm keadaan baik.  hr sabtu g tue aku ada class mengajar budak2 so datang a bit lambat sikit around kul 4ptg dah ramai org... x sempat nak borak pnjg dgn intan sebab sibuk layan tetamu jadiyer we all sibuk berposing sakan dgn anak buah intan... balik tue memang hujan selebat2yer..

Intan+Luqman

rius sakan dgn anak buah intan

cute sgt luqman
with my hubby

3 sister with intan+luqman

3 comments:

  1. babe..i pun ade link bday party yg disnap by my wed photographer - theme : cowboy

    http://www.nikaizu.com/2011/02/rafees-1st-birthday.html

    ReplyDelete
  2. itu famous blogger..hehe..
    xtau plak nama die intan..;)

    ReplyDelete
  3. Choclairissa: hehe menarik kan.. Skrg dah mkn ramai buat mcm2 tema utk anak mereka.. Its fun actually.. Lain dr yg lain.

    Kuku:ohh biasalah setiap org ada banyak panggilan. my best friends masa kolej.

    ReplyDelete