Wednesday, June 29, 2011

Hadiah befday terbaik buat kami berdua

Salam...

Hai korang i just coming back from Mabul 2 hari lepas.. And last day kat sana dapatlah celebrate my befday kat sana on 27 june & hubby plak 17 June. Tq so much for the wish kat fb and doa kalian semua sangat2 dihargai. Walau simple without cake tapi aku dapat hadiah befday yg tak ternilai buat kami berdua...

Mula2 aku xlah excited sgt nak check sebab pernah lah 4 bln lepas lambat period sebulan n perasaan terlebih excited tapi sebab dah test sendiri kat rumah x der apa2 n jumpa doktor pun x der apa2 reason yerr perubahan hormon after kawen.... masa tue hubby mcm sedih sgt.   Tapi buat aku nak check nie sebab my hubby teruk sgt peneng2 and muntah2.. oikk pelik plak tgk my hubby nie.. then i pun saje check.. serious terkejut.. wow x sangka.. yes i pregnant :) 

Hopely kandungan baby x der apa2.. yelah masa kat Mabul bukan main lasak lagi aku bermandi manda n snorkeling sana sini dgn naik bot terhempas berapa kali.. nasib baiklah aku x dive, sebab hajat kat sana memang nak dive tapi perut mcm x sedap ajerr.

 Today maybe nak jumpa doktor after keje nanti. will c my kandungn ok or not..
Doakan semuayer selamat. Amin


11 comments:

  1. Tahniah eila!!!
    yay!!! seronoknyaaa nk dpt baby...take care tau..

    ReplyDelete
  2. tahniah n hepi belated besday ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah!!! hehe..hubby yg dapat morning sick eh hehe..comel~

    ReplyDelete
  4. yeay!! congratsss eila..jg diri n bby bebaik keh.. mmg sungguh bermakna hadiah besday.. ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah dear...!!!!! siyes ai yang sonok sangat dengar berite ni..:) jage diri key...

    ReplyDelete
  6. tahniah eila .... welkam to the club =)

    ReplyDelete
  7. kak eila.... tahniah, welcome to the club..., jaga diri elok-elok ye..

    ReplyDelete
  8. Tq korang semua..... serious sgt seronok all my family tumpang happy sgt x sabar nak menerima cucu pertama dlm my family..

    ReplyDelete
  9. tahniah =)

    http://mawarmerahjambu.blogspot.com/

    ReplyDelete