Friday, July 1, 2011

Mengira hari subur & tarikh bersalin

Salam semua... 

Ohhh dear aku masih belum lagi jumpa doktor.. tersangat lah bz kat office... balik pun dah lambat.. biasalah dah cuti kat seminggu holiday... huhuhu. Perubahan yg paling ketara yg baru i perasaan,  macam x cukup nafas... macam termengah2 and batuk2 plak.  office mate ckp itu salah satu simptom ibu mengandung... 

Today baru aku rasa mual n nak muntah, tekak x selesa sgt.. nasib baik dekat dgn toilet leh lari cepat2. lepas nie kena stand by plastik lepas niee....

Tadi sajer ajer reserch kat website majalah Pa& Ma ... 
ehhh ada calcualte hari kita subur n tarikh bersalin. Interesting gak.... 



Kirayerr my due will around 24 februari lah yee... will c apa kata doktor plak..

5 comments:

  1. congrets eila. welcome aboard to the club :) yeayy!

    take care!

    ReplyDelete
  2. Balkidz: thanx babe....i dgr ada club mommy to be kat fb.. jemput i yee..

    ReplyDelete
  3. wahh bgsla eila share link ni..tqvm dear :)

    ReplyDelete
  4. Hye dear...ur due date same like mine ;).... Nti lew bersalin sebelah katil la ;) ...

    ReplyDelete
  5. ada 3 possibility from given edd..samada terawal, on the day or overdue..

    just enjoy ur pregnancy...bila dh smpi wktu baby akan menjenguk ke dunia juga =)

    ReplyDelete