Tuesday, July 5, 2011

Jumpa doktor

Salam...

Selamat tgh semua. Akhiryerr berkesempatan jumpa doktor smlm...Pagi tuee before pegi siap test lagi kali kedua sajer nak double check betul tak i pregnant.. OK confirm.. Jadi time lunch sempat gak aku berkejar pergi klinik yg ada tempat scan baby..hubby dtg jemput kat office,  mulayerr tak nak check sebab time tue doktor laki yg bertugas.. tapi sebab dah dtg masuk ajelah.. lama betul doktor tue scan kat perut sebab apa,  perut aku banyak angin hehe.  x nampak dgn jelas bentuk baby yg sgt kecil.

Overall sgt best jumpa doktor laki tue siap kena ceramah dekat sejam dgn doktor... Mulai skrg aku kena pantang semua food yg aku allergic NO CHICKEN, NO egg and NO seafood. Waduh terpakslah berpantang. Sebab apa x baik pada my body pada jangka masa pnjg akan effect buah pinggang and hati and also akan effect kat baby jugak. Doktor dah siap berpesan jaga makan minum semua and jgn stress2.. keluar tuee tersenyum2 dibuatyerr..

Baby baru 6 week. Insyakallah dijangka bersalin dlm 25hb februari 2012.  

This week nak pegi klinik kesihatan plak...  My hubby yg excited sgt2.. siap dah tanya nak bersalin kat mana private or government?? Hurmm masih dlm survey lagi. i lebih suka spend money utk barang2 baby nanti.. will c lah nanti.. Any suggestion which hospital yg bagus around area Kl nie?




14 comments:

  1. wahhhhh mommy to be hehehe...congratez dear hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. tahniah.
    jaga diri ok.
    sempat lg untuk dtg wedding fariza.
    ehehehheh

    ReplyDelete
  3. UyaRayza: terima kasih dear..

    Fariza: thanks, insyakallah kalau x der aral melintang akan dtg..

    ReplyDelete
  4. eilaaaaaaaa tahniahhhhh welcome to the club bebeh!!!! take care tau

    ReplyDelete
  5. 25 feb..tarikh wa nikah...hahahahaa
    tahniah ila..jaga makan ok..
    awk 2 macm2

    ReplyDelete
  6. waa..tahniah..nk gak..!!!ish..ni yg jeles ni..

    ReplyDelete
  7. tahniah!!
    kalau nak government, ampang, serdang, sg buloh and putrajaya selesa. sume yg hospital baru. tapi book la cepat2 k. :)

    ReplyDelete
  8. ff: TQ babe... hehehe lepas nie leh lah kongsi pengalaman.. u too take care...

    sya sakura, honey_neeza, amy_fahmi, choclairissa, Mrs.aisheiteru: Thanks korang

    izwa: hahahha ye kerr.. ok will c date yg best niee. nasib baik kat mabul dah redah mkn macam2...

    Sue Anna joe: hahaha ye ker wah leh celebrate befday anak kita sama nanti...

    ReplyDelete
  9. btol kate emy tu.selesa sbb baru lg.nyway congrats dear

    ReplyDelete
  10. jalan2 blog m2b..nway congrats dear..welcome 2 d club ;)

    ReplyDelete