Thursday, September 29, 2011

Hati cepat tersentuh

Salam semua..

Sejak pregnant yg paling ketara sekali hatiku cepat tersentuh n nangis tiba2.. Aku memang susah nak nangis n  jenis keras hati n garang dgn adik2. Tapi entah before my sis fly.. Aku dah nangis sorang2 kat bilik n when I tgh berdoa cepatjerr keluar I mata.. Baru 2 week my little sis yg bongsu sambung belajar kat Mesir selama 5thn.. Hurmm hopely dapat jumpa raya thn depan.. Dah rindu kat adiku sorang niee.. Now turn my parents yg akan pergi menunaikan fardhu haji.. Huhu mcm lagi sedih rasayerr..
Pg before sent my sis I dah start cry dlm keter nasib baik naik keter berasingan.. Then bila sampai airport dah ok n control depan my sis n family... Tgk my parents pun cool ajer.. Nasib baiklah ada adik pegi dgn best friend sambung study sama dgn dia , so my parents x risau sgt..but tgk family lain yg menangis bila  menghantar anak2 diorang  buat aku sebak  kejap.. Tapi x tunjuk lah dpn my family..

Rasa rindu sgt kat my sis fatimah.. walau selalu gaduh2 manja..  Adalah sempat chat kat fb sekali nampak mcm happy. hope everthing selamat kat sana..  

3 sister

Pesanan Ayah "Dun forget solat 5 waktu & jgn cari pak arab"


Hapy face.. 

Huhuhu lepas nie mesti rindu kat my mom plak.. next week 4 oktober will be fly ke Mekah.. HUHUHU..



No comments:

Post a Comment