Tuesday, October 18, 2011

update buat masa nie

Olla

Hai everyone firstly tumpang hapy buat blogger Zaila, June, Amelyns and mommy2 diluar sana.. Congrats korang moga jadi mommy yg terbaik n selamat berpantang.. wee lepas nie next  sapa plak yerrr utk thn 2011? My turn plak thn depan... huhu x sabar rasayerr...

Last 2week aku baru beransur baik dr alahan batuk selama 3bln.. Dulu lansung x der selera mkn.. Berat bukan naik tapi makin turun.. Doc dah tegur u need to eat for baby n for ur self.. tapi doc nak bw mcm mana. Setiap kali  mkn batuk muntah. Fikiran memang runsing sgt. Huhu..

Then bila dah sehat last 2week apa lagi ajak my bff Bieb and Atie kuar mkn.. Wee happy sgt org belsnja mkn lah katakan.. Time tue mengidam nak mkn lasagna.. Apa lagi perut mcm2 benda nak first mkn mkn toko yaki then layan tutti frutti last baru mkn lasgna.. Perut kenyang yg amat..sambil tue konon yer nak survey brg baby tapi adalah terbeli a few thing baju for baby.. Excited lah namakan tapi time tue gender x tahu lg.. Mata asyik ke warna pink tapi nak selamat beli color yg campur2 so dua2 boleh pakai..

Now baby dah 21 week.tiba2 I kena demam+flu+batuk balik.. oh TIDAK... perkara yg paling risau baby kat dlm.. doakan aku cepat sembuh.. badan dah larat nak menaggungyerr...

ohh yaaa ptg nie ada check up kat klinik kesihatan hope semua ok and end of this month i dah set appointment dgn one doc boleh kata pakar kat hukm specialist.. x sabar rasayerr 



Me + Bieb


1 comment:

  1. hai mom2b...sama lah kite wa dah 2 buan batul n seseme...bile makan je muntah... tapi bab makan wa laju je... wa sanggup kuakan je..janji perut kenyang... tapi sekarang ni dah lama tak makan ice n minum air sejuk... sebb nak baikkan batuk ni... sampaikan doktor kata wa kene asma... ape pun eila jaga diri ok... ice jgn minum ok... jaga diri ye...

    ReplyDelete