Thursday, November 3, 2011

Me on 23 week

Salam semua...

Yeahh mcm keadaan kesihatan korang semua.?? dgn cuaca yg x menentu niee... me kejap OK kejap KO. last Monday on 31 oktober pergilah check with doc specialis kat HUKM tingkat 7 sebab risau sgt kenapa batuk masih x elok2..  Buat appointment dlm  3 week before... x sangka doc nie ramai patients... fuhhh i tunggu dekat 3 jam lebih... masa sampai tue ada lagi 10 patient dia atas i... nasib baiklah ajak hubby sekali kalau tak sangap gak duk lama2 kat situ... hubby sempat tertido gaklah.. kesian plak kat dia....tapi lepas niee kena belajar gak tunggu lama masa i nak bersalin nanti mesti ambik berapa jam or sehari suntuk menunggu bini dia..  Nak anak kenalah sama2 merasa susahyerr.

Hr tue i ambik half day.. dlm kul 3.30 ptg baru sampai sana...sebab ada hal before that... sampai tue register dulu, then uji air kencing then check tekanan then terus pegi lunch dgn hubby kat sana nasib baik cafe dia ok gaklah.. lepak kat sejam kat bawah then naik atas balik. dekat atas 2 jam plak melepek kat situ.. kejap2 tgk jam. Jumpa doc dlm kul 7mlm...  fuhhh nasib baik berbaloi coz doc nie sangat bagus dia boleh tahu yg aku masih muntah lagi form result air kencing. muntah coz bila batuk kuat sgt.. rupayer aku kena jangkitan kuman.. that why batuk masih x baik2. Nasib baik baby semua ok... lepas kuar tue ada lagi 6 org yg tgh menunggu.. aku just senyum dlm hati n slmt menunggu mesti habis sampai mlm punyerr.

Doc bg ubat: obimin pluz, antibiotik, and 2 lg ubat x tahu nama... balik tuee dinner n terus flat.. penat betul. next time nak dtg pagilah plak.. penatlah dtg ptg kena tunggu sampai ke mlm.

yeahh now my gynae is Prof. Zainul.

See perut x nampak sgt



3D
4D

1 comment:

  1. semoga cepat sembuh ya.... dah 23 w... xlama dah tu..pejam celik tengok2 due dah.ehehehhe sama2 lah kita tempuh alam mommies nie. i 32w =)

    ReplyDelete