Tuesday, February 28, 2012

Alhamdulillah selamat bersalin

Hi semua..

Syukur Alhamdulillah saya dah selamat bersalin baby boy secara normal on 22.2.2012 hari selasa lepas dekat Hospital Ampang.. Dah genap seminggu dah baru berpeluang nak menghadap komputer,,, seminggu mengambil masa nak menyesuaikan diri menjadi mommy ... hehehehe happy sgt n rasa bahagia jerr tiap2 hari tgk my baby walau badan kita penat and x cukup tido. mesti mommy2 kat luar sana merasa mcm mana yg ku rasa... kalau boleh nak tgk baby kita 24jam....

Here a few picture nanti i will update later... banyak benda nak citer dlm blog nie...ok c yaaa...


me on first day
baby hari ke 5 & 6

12 comments:

  1. Waaaahh..tetiber dah bersalin..tarikh cantik..:) tahniah Eila..alhamdulillah semua dah selamat..ai tengah tunggu turn lagi ni..:)

    ReplyDelete
  2. tahniah dear..im happy 4 u..selamat berpantang yerk

    ReplyDelete
  3. tahniah dear.cpat updt pgalaman bsalin taw.heeehee

    ReplyDelete
  4. comelnyer....... alhamdulilah, semua dh selamat.. selamat berpantang...

    ReplyDelete
  5. Congratz, dear... Comel baby... =)

    ReplyDelete
  6. congrats Eila, comel baby.. bermulalah hari-hari kena jaga malam.. This is the right time untuk pakai PB. Su dah pakai 10 years and experience pakai during pantang.. Boleh contact Su for free trial..

    ReplyDelete
  7. kak..mn bli Close and Secure Sleeper 2..bp hrge ye..cm ok je nk gn tuk baby tdo kt katil ngn parent..

    ReplyDelete
  8. Tq for all wish...

    Honey_neeza: I beli yg second hand kena rajin search kat internet.. yg i beli kat mudah.com

    ReplyDelete