Thursday, March 22, 2012

Tak sangka dah sebulan berpantang

hi u all... 

Mesti ramai yg menunggu my next entry. hehehe perasan lah plak.. i masih dlm nak seusaikan masa and diri jadi mommy.. masih terkapai2 lagi... nasib baik stay with my mam, dialah yg benyak bg nasihat n help me a lot. Tq so much mama.. biasalah excited dapat firsst cucu dlm my family. i pun membz diri n excited dapat baby kalau boleh 24 hour nak tgk jer muka baby and tgk telatah dia.. Seronok n kadang2 rasa mcm mimpi pun ada, x sangka i dah jadi mommy.

Today 22.3.12  genaplah sebulan berpantang and baby pun dah makin berat and makin comel.. Alhamdulillah rezeki baby i dapat bg full breastfeed to my baby.. suka yerrr.. mula risau gak susu x ada.. tapi nak bf nie kena thinking positive if not susu memang kurang. Setakat nie i dah start pump masa hr ke 15 first day try bg botol my baby dia refuse... second time try pun baby menolak.. third time baru berjaya... itupun dia minum sikit2 dlm 2 oz jerr.. tapi berkat sabar kita nie baby dah boleh terima botol. 

oklah nie pic yg terbaru.
next entry nak bercerita mcm mana i prepay semua brg and pengalaman bersalin.

Baby Farish Zafri
time nie baby hr ke 14

Day 25. Serupa tak.??

12 comments:

  1. muka mcm ayah dia la.. cumelll rindu bau baby

    ReplyDelete
  2. mmg muka ayah abs..btw,congrats eila:)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..
    blogwalking baca pengalaman org bersalin n pantang sbb saya pun tgh berpantang ni..

    ReplyDelete
  4. heheh..memang serupe...:) ikut awak pon ade gak...tak per..yang penting comel..:)

    ReplyDelete
  5. muke sebijik ayah die... heeeee

    ReplyDelete
  6. tahniah eila!!!!!! lama xbc blog rupanya dah selamat..

    ReplyDelete
  7. yeee bby dh besar... bestkan... nnti cerita pasal bf ye n wartu pam n cara eila simpan ye...

    ReplyDelete
  8. sabar..sabar..tak lama lagi habis ler pantang...
    wa...baby betul2 copy paste ye gan muka hubby....
    pengalaman yang paling seronok mengandung, melahirkan dan memiliki cahaya mata...

    ReplyDelete
  9. To all: itulah memang copy muka ayah dia sebab selalu sgt tgk muka ayah dia.. hehe... tapi ada org ckp baby akan berubah muka... will c bila dah besar sikit ikut sapa plak??

    ReplyDelete