Thursday, November 12, 2009

Honeymoon...

Yeahhh finaly berjaya book the ticket....

Hahaha.... belum kawin lagi dah plan nak pegi honeymoon.... Sementara tiket air asia tgh murah for tahun depan.. so apa lagi plan lah nak pegi jauh2 and kebetulan geng masa pegi Pulau mabul nak buat plan a second time pegi ke pulau Sipadan and at the same time ambik lesen scuba diving. Yesterday flight masih murah pergi tawau RM15 pegi balik serious murah tapi smlm x sempat lah nak book so today my friend Izwa as organiser and also photographer wedding try to book for us tapi today dah naik harga dlm RM228 pegi balik..

Mulayerr dah putus asa nak pegi coz jauh sgt beza tiket yerr.... Izwa try pujuk me coz i takut lari dr budget and time tue otak tgh kira2 n dgn selamaba ajee aku ckp " if we all pegi Wa shoot picture for post wedding free baru we all pegi"... and terus she say yes.. "ok no problem janji korng joint gak".. wahhh sehabis pikir and then decide pegi jugak around bulan june 2010 after our wedding sekali celebrate befday kemi berdua and honeymoon sekali...Happy yerrrrr sgt!!!!!!! tgh2 berangan depan komputer, tiba2 ada msg inbox kat fb and Izwa up the msg "hme..izwa akan kumpul duit beli camre waterproff....n leh ambil gambar couple dalam air....." hahaha kena belajar swim nie.. takat terapung boleh lahhh... my syg dah terror berenang... ok mission baru belajar swim and kena kuruskan badan lagi..... HAHAHA..... oklah gtg nak balik dulu.. sambil drive tersenyum2.... x sabar nak call bgtahu my sayang.. mesti dia terkejut yerrr..


2 comments:

  1. KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DECEMBER NI MASIH ADE KOSONG!! TEMPAT SGT TERHAD! SMS 0162128740 UTK REGISTER!!!

    http://www.eyrarizal.com

    ReplyDelete
  2. airasia kalau buat promo beli jelah, kang menyesal, hehe.. i pun dah siap beli for honeymoon insya Allah, harap2 menjadila plan, and im going to pantai2 juga.. best kan..

    u nanti amik gambar banyak2.. cewah belum pape lg kan.. hehe..

    ReplyDelete