Tuesday, November 10, 2009

Girls Day

Salam

Last Saturday after work, i temankan my friend Zihan usha kain for her nikah kat Jln TAR.. Seriously kaki memang dah longgar yg amat.. dari satu kedai kesatu kedai start From Jakel.. Hear ada sales kat situ tapi biasalah bila sampai sana mata dah rambang banyak sgt choice. After that pegi Euro Moda, Binwanis, Maya and lastly Gulatis. That my first time enter Binwanis.. mcm high class sikit kedai dia but pilihan x banyak sgt tapi dia yer sifon beading memang cantek sgt, harga pun mantap..My friend Zihan jumpa gak kain pilihan hati dia but kena pegi sekali lg dgn tunang yerrr decide yg mana sesuai for both.

Today me and Zihan plan to go to Rumah kebaya after work.. Alang2 tuee cuci mata sekali for my wedding sekali.. i yg excited sebenaryer nak pegi sana but my date x confirm lagi so suggest to zihan coz her wedding x lama lagi bulan February 2010, i already set the appointment mlm niee.. peramah gak lahh.. will see apa menarik kat butik rumah kebaya..

3 comments:

  1. last nite... i happy to c zihan satisfied dgn pilihan bajukebaya.. Seriously lawa sgt2 baju yer... maybe january nanti leh tgk collection baru for pink color.. huhu x sabar nak tgk..

    ReplyDelete
  2. Yup i'll also go for Rumahkebaya. Cantik kan design dia :)

    ReplyDelete
  3. Xora - memang cantek baju dia.. u sewa kat rumah kebaya or just survey dulu...

    ReplyDelete