Wednesday, November 25, 2009

Movie

Even bz mcm mana pun aku sempat lagi p layan movie..yeah memang dikatakan aku nie giler tgk wayang..Last week dekat 3 movie pegi tonton, first 2010 watch with my bf, second The Time Traveler´s Wife dapat free tiket form sister Sue-abby..., third preview My Spy free tiket from Intan..itupun kebetulan just nak jumpa Puan intan ajer alik2 dpt 2 tiket 4 me and my bf.. layan sekali dgn diorang sekali.. Oklah citer yerr..movie My spy akan keluar 3 Dicember... Sempat gak jumpa pelakon2 My spy n pengarah yer Afdlin shauki.. but i still admire movie dia yg lain.
Ranking:
2010 - 5 bintang
My Spy - 3 bintang
The Time Traveler´s Wife - 3 bintang

This week nak layan citer New Moon plak... huhuhu x sabar nak layan movie nie.. yg pasti my bf akan mencebik muka..hahaha sebab akan ku fokus to Robert Pattinson... i falling in love with u.. alaaa2 sayang jgnlah cemburu..dinda x kan jatuh cinta pada mana2 guys lain... biasalah pantang tgk org pegang watak romance nie... fuhhh cair... Aku pasti kaum laki yg lain akan mula risau dekat gf yerrr...

Oklah gtg nak masuk tido.. Salam

2 comments:

  1. wah hebat u tgk movie, hehe.. i missed quite alot, dapat pisau cukur jek, tu pun cam hmm agak bosan.. hopefully dapat catch 2012..

    ReplyDelete
  2. hi hurul, yeahhh disebabkan my bf pun sama2 kaki wayang so jarang lah we miss..if bz sgt i beli dvd layan kat umah...masih sempat lagi tgk 2012..

    ReplyDelete