Thursday, March 4, 2010

Zihan wedding

Salam,

Hi guess.. I just come back from Perlis last Sunday..attend my friend wedding Zihan... Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar... i sampai hr jumaat pg...then relax japs then help my friend otter inai yerr yg ada comot sana sini... hehhee mula2 tue ketar gak nak lukis coz dah lama x buat inai kat org.. nasib baik kemas... hehhehe..  nikah yerr around 3.30 pm on friday and berjaya sekali lafaz... and kenduri yer keesokkan yerr hr sabtu time tgh.. pagi tue siapkan deko utk table guess book and also kemas bilik pengantin. yeaaah x sangka ada bakat terpendam i  berjaya buat hand bouquet for her and bridesmaid yer sekali...  

For out door photoshoot, siap bawak props kerusi lagi angkut ke ladang getah... heheh nasib baik ada assintant laki yg angkut... kalau nak harapkan girl... dgn baju kurung nak mengangkut yerr... Mlm plak sempat lagi pengantin belanja i, lyn+husband makan kat restoren linda2. lagi sekali this is my first time makan mantarang bakar.. boleh tahan gaklah rasayer mcm mkn kerang bakar... next time nak turun mkn lagi.. x baper nak enjoy badan dah penat sgt sehari suntuk handle the wedding. 
oklah x mau citer pnjg enjoy the picture nak masuk tido... nite..tatata

P/S congrats Zihan and thank to lyn+husband joint sekali masa post wedding...





7 comments:

  1. Ila....upload la pict lagi..ehehe...seronok juga dapat jumpa ila and sembang² kan..

    ReplyDelete
  2. ehh hi yani.. x tau ada blog gak.... hehe alright dear.. akan diupload pic banyak2 kat fb nanti... banyak x edit lagi

    ReplyDelete
  3. eila...
    ni wedding kat wisma sejarah last saturday eh?

    ReplyDelete
  4. Mala: ehhh bukan.... nie dekat perlis... yg wisma sejarah tue org lain..yg tue dalie...

    ReplyDelete
  5. babe,.
    nanti i nak gambar2 yg u candid tu..ok.

    I harap kat org je ni,..senirik nk candid time tu mmg x dapek la..

    ReplyDelete
  6. love ur friend punya guestbook arrangement lah. siap gambar gitu. sweet!

    ReplyDelete
  7. Zihan: OK dear no problem.. nanti i kasi yerr... tapi syg x der pic kita berdualah.

    Thalhazlin: hahaha tgk tuan lah sapayer yg susun.... heheheh i pagi2 tuee mcm2 cara nak gantung at last letak pelekat dinding but last minit kena beli extra double selotape yg hitam tuee... heheheh

    ReplyDelete