Wednesday, January 27, 2010

DIY candle deco

Salam...

Hurmmm lama betul x update my blog....actually a bit frust sikit entah my dad mcm x ambik kisah psl my wedding... mungkin hanya angan2 i ajerrr nak buat bln 6 niee. .. dah bgtahu my mom if dad nak buat kat dewan kena dah book awal2.. tapi my dad mcm x ambik endah ajer...i dah survey dewan area ampang semua dah fully book for bulan 6 huhuhuhu sedih yerr... so now just terkubur ajelah impian ku nak buat bln 6 niee... that why plan wedding terpaksa di hold....

So now i just helping my close friend Zihan prepay her weding... last saturday shopping barang2 deko kat jalan2 kat jln Tar and beli barang kat ssf and last nite berjaya siapkan DIY candle for bilik pengantin..

oklah enjoy the pic. nanti sambung lagi.. tatata


5 comments:

  1. eila,jgn sedih2. my dad pun mcm x amek kisah. tp i sndr g book dewan. nk x nk,die kna ikt gak. kehkehkeh.. *gelak jahat*

    ala,xpe.ade bln july.bln oct pn ade.jgn sdey2 k..

    ReplyDelete
  2. hye eilaz, mind sharing the price of pillar candles tuh x? kat ikea rm7.90 for 4pcs. kat ssf berapa eyh?

    i shuke la candle holder comel tuh. thanks for sharing! hehe

    ow, dont worry much, ur dad tak bersedia lagik kot nak lepaskan anak dara die. ehehe. or maybe die dalam diam pon tengah dok survey2 kan jugak kot. ehehe.

    lets pray for the best! insyaAllah. =)

    ReplyDelete
  3. eila...cantiknye. sgt kreatif. ni mesti shopping ssf ni...

    ReplyDelete
  4. intan: hehehe tq dear..

    Elly: ohh really, i x berani suka2 hati book sendiri kena atas my dad gak... x apalah maybe bulan lain.

    Cik belle: kalau x silap pilar candles nie RM 3.20 satu... dia banyak size and this one yg size sederhana kecik. candle holder tue plak rm 1.20 satu. Maybe lah kot my dad syg nak lepaskan i lagi...

    Miss F: yup shopping kat ssf hehehe. TQ

    ReplyDelete